Champagne Treasures ApS

Champagner for enhver smag


God Champagne til priser alle kan betale.

Vores Champagner


Vi har et stort udvalg af gode champagner for enhver smag i alle prisklasser. Kom ind i butikken, hvor der udover champagnerne på salgslisten nedenfor også er en rodekasse med champagner, der ikke er med på listen, og hvor der kan gøres gode fund. Vi sælger også champagnekølere, sabler, champagnestoppere, champagneplakater og andet merchandise med tilknytning til champagne.

Herunder følger en liste over de mere end 500 forskellige champagner fra ca. 80 forskellige champagneproducenter, vi har til salg. Vi bestræber os på at have listen så opdateret som muligt, men vi må tage forbehold for udsolgte flasker. Hvis du vil undgå at blive skuffet, så brug knappen under salgslisten til at sende os en mail med forespørgsel på, om den eller de ønskede flasker fortsat er på lager. Du kan også bruge knappen til at bestille på. 

I listens venstre side er det anført, om varen sælges med fuld moms (F) eller med brugt moms (B). Brugt moms betyder, at flasken ikke er købt direkte fra champagneproducenten, og at køberen af sådan en champagne ikke har fradrag for momsen. Vil du se fotos af flaskerne m.v. så gå til webshopsiden.

Hvis du synes, at listen kan være uoverskuelig, så brug Ctrl. + F til at søge på listen, f.eks. efter årgang.

Alle Champagnetreasures gode champagner kan også bestilles til afhentning i Aarhus. En eller to gange om måneden bliver flasker bragt til Aarhus , hvor afhentning aftales på mobil 26 150 200 .


Afhentningsstedet i Aarhus har også et mindre udvalg af Champagnetreasures gode champagner til salg. Er du interesseret i at købe, så kan aftale herom træffes på mobil 26 150 200. Du kan se udvalget af gode champagner i Aarhus ved at trykke på knappen herunder.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Vi har altid forskellige gode champagner på køl. Så får du lyst til et glas god champagne på havnekajen, i Nyhavn eller bare uden for butikken, så kig ind. Glas kan evt. lånes.

Champagne Treasures  vil ud over opslag på Facebook også udsende nyhedsbreve med gode tilbud m.m., bl.a. Torsdagsflasken. Er du interesseret i at modtage nyhedsbrevene, så tilmeld dig ved at benytte linket herunder.